
A fedél nyitása után kiderül, hogy az alkotók nem mertek továbbhaladni a Pasolini kijelölte irányban, mert nem barnás trutymóba, hanem kék porba kell meríteni a zöld, fullasztóóan édes pumpácskákat. A por felidézi azokat a kisgyerekkori idõket, amikor az ember minden érdekeset – mosópor, Vim, illatosító – megkóstolt nagy titokban. Az az érdekes, hogy az íze is pont olyan, pusztító savanyúsággal megtámogatva. Eleve jó gusztustalan, ahogy a nyalástól ragacsos nyalókára ráragad a durva, vegyi por, de az édes-savanyú kombináció a nyelven és a szájpadláson támad igazán, megsemmisítve mindkettõ hámrétegét. Egész kémikust igénylõ mulatság tehát a fondue-vécé, amiért méltányosnak tûnik a 250 forint körüli ár.
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.