Tékozló Homár

Oreganós-erőskolbászos LCD-monitor bolognai szósszal

Humanbeans/Power Pizza laptoptáska

2005.10.04. 12:59 | szily | Szólj hozzá!

Egyszerû, olcsó, és tulajdonosát „laza jó fejnek” pozícionáló dizájntárgy a Power Pizza nevû laptoptáska, ami igazi pizzásdobozból, némi ütközéselnyelõ anyagból és pántokból áll. Ennek megfelelõen 12,99 font plusz 3,99 postaköltség (összesen úgy 6200 forint) az ára.

Nagyobb táskában hordani értelmetlen, mert akkor senki sem látná a fasza dizájntágyunkat. Önmagában hurcolva viszont kénytelenek vagyunk a hónunk alá csapni, mert nincs füle. Esõs idõben be kell így nejlonzacsizni, ami lássuk be, hülyén mutat. A megoldás talán a jól kiválasztott gépkocsi hátsó ablakába hajítani? Na de akkor a legmegveszekedettebb kütyüsznob sem mondja meg, hogy ez nem sima pizzásdoboz. Akkor a kocsiból a mélygarázson át vigyük be az íróasztalig és ott nyissuk ki feltûnõen?

A megoldást még nem látjuk világosan, írják meg Önök, ha tudják!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása