Tékozló Homár

Izzadt gesztenyézés a flaszteron

vegyes/Utcai gesztenye

2005.10.05. 12:32 | szily | Szólj hozzá!

A Homárt egyszerre csak észrevette, hogy a fõvárosban megjelentek az utcai gesztenyesütõk. „Mi ebben a furcsa?” – gondolkodott el az egyszerû idegrendszerrel igen, aggyal viszont sajnos nem rendelkezõ mintafogyasztó. „Hát az, hogy a gesztenye hideget jelent, most meg izzadok” – állapította meg pár másodperces spéttel. Meg is kérdezte a Nyugati téren öt darabot százért áruló csajtól, hogy nem korai-e még ez. (Az Oktogonon 220-ért adnak tízet a Burger King elõtt.)

„Nem”, mondta a csaj, „mert máskor is október elején hevítik be a kemencét, csak régebben ilyenkor hideg volt”.

„Most meg megszûnt a nyár, cserébe meg van ez a furcsa, langyos szeptember-októberi évszak”, gondolta a Homár és vett 5 szemet. Kicsit száraz volt, az aljánál meg megégett. „Ezek nem tudják, hogy bevagdosva be kell áztatni, lehetõleg egy éjszakára?” – lamentált az aluljáró elõtt. „Tudják, de szarnak rá”.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása