Tékozló Homár

Autóbuzik turbinánál sorakozó!

Laser Distributions/Exhaust Tip Spinner

2005.10.10. 11:28 | szily | Szólj hozzá!

Hosszú ideje nem láttunk igazán szívbemarkoló, a szõrös kormányborításhoz vagy a kékes fenékvilágításhoz fogható újfajta autófelspécizõ kütyüt. A legutóbbi találatunk a kocsi hátsó fertályára illeszthetõ heregolyó volt, ami bunkónak bunkó, mégsem meggyõzõ.

Most itt egy elsõ blikkre ígéretesebbnek tûnõ versenyzõ, a kipufogó végére való amcsi miniturbina. Az ötlet egyszerû, éppen emiatt kiváló, a forgó mozgás pedig feltétlenül figyelemfelkeltõ.

A bennünk rejlõ aggodalmas alkönyvelõ megjegyezte, hogy mi van, ha igazából mindig annyira gyorsan forog, hogy csak egy szürke kör látszik a helyén? Hát mi lenne, akkor buktunk 39 dollárt plusz adókat plusz postaköltséget. És az is van, hogy gázadáskor a cucc kiugrik a kipufogócsõbõl, ami a mellékelt videón baszom jól mutat, kérdés, hogy élõben is így-e. Aki látott már ilyet saját szemével, kérjük jelezze!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása