Tékozló Homár

Csere számla nélkül

2005.10.10. 12:35 | jackyll | Szólj hozzá!

Ki kell ábrándítsuk azokat, akik egy kövér fikázással kezdenék a hetet, mert itten most egy pozítív naiv ügyfél következik, méghozzá egyenesen a sátán egyik multinacionális lerakatából, "szomorú-szemû" kódvenû olvasónktól.

Október hatodikán nyílt meg Dunakeszin a legújabb Electro World áruház, kígyózó sorokban várakoztak az emberek már hajnal óta a 8 órai nyitásra. Engem éppen az akciós mp3 lejátszó ketyere fogott meg, de lévén, hogy esélytelennek tûnt a sor végérõl abból a néhány darabból beszerezni egyet-kettõt, cselesen a sor elejére vándoroltunk, és megkértünk egy kisebb baráti társaságot, akik már 4 óra óta várakoztak, hogy hozzanak ki legyenek oly kedvesek nekünk 2 darab ilyen spílert. A tranzakció sikeresen megtörtént, egy bökkenõ volt csak, a nyugta (ami ugye kell a garanciához, de egy nyugtán voltak a saját dolgaik, valamint az enyéim...). Lefénymásoltattuk tehát azt, remélve, hogy az is elég lesz, ha esetleg probléma adódik. Ahogy lenni szokott, a kettõbõl egy - ami talán nemis tûnik olyan rossz aránynak, de azért mégis idegesítõ - nem mûködött.

Irány vissza Electro World, félóra sorban állás a vevõszolgálaton, aholis közlik, hogy fénymásolat nem jó. Lelkesedés megtörik. Nade, gondoltam, csaknem szabadulnak meg tõlem ennyivel, beálltam egy másik sorba, ahol láttam, hogy az ügyintézõ hölgy mögött egy láthatóan magasabb beosztású úriember is álldogált, reméltem, hátha az õ szíve megesik szerencsétlenségemen.

És láss csodát, az ügyintézõ (neki is köszönöm utólag is), miután elakart hajtani ugyanazzal az indokkal, kikérte a felettes véleményét, hogy mit tegyen, aki engedélyezte neki, hogy kicseréljék a cuccot, s az új amit kaptam már tökéletesen müködik. Azért vannak még meglepõ és korrekt emberek valamint helyzetek ezen a világon...

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása