Tékozló Homár

Hülye meghívók CXVIII. – ’Részükre az örömszerzést’, ráadásul Schmuck Andorral

Tisztelet Társasága/Meghívó

2005.10.13. 11:14 | szily | Szólj hozzá!

Tudjuk, hogy a téma homáridegen, de néha akkor sem bírjuk megállni. Szóval megint zseniális meghívót kaptunk, ezúttal az eleve bizsergetõ és titokzatos, Schmuck Andor-féle nyugdíjastámogató szervezettõl, a Tisztelet Társágától. (Ha Ön bátor, nézze meg az oldalukat is és nem fog csalódni, fõleg ha van hangkártyája.) Vesszek meg, sosem tudtam rájönni, mi is ez a társaság, mindössze egy százezer wattos pénzszivattyú csendes dohogását véltem hallani a háttérbõl. Na de honnan szíja, ha szíja? A nagy Állami Emlõbõl nyilván, de tovább nem jutottam. De vissza a meghívóhoz, ami majdnem zseniális. A lényege: Aradszky László szájjal és fõzõkanállal kielégít két és fél millió nyugdíjast. Részletek a hajtás után.

SAJTÓMEGHÍVÓ

Tisztelt kollegánk! Kedves barátunk! Holnap, azaz pénteken rendhagyó módón - egy kis meglepetéssel - zártkörû sajtóreggelire várjuk Önt!

Társaságunk, szeretne az Ön és mindenki nyugdíjas korú nagyszüleinek, szüleinek segédkezet nyújtani. Segítsen Ön is tudósításával nekünk, hogy segíthessünk!

A sajtóreggeli Háziasszonyai és Házigazdái: Korda György, Balázs Klári, Aradszky László, Endrei Judit és Schmuck Andor

A sajtótájékoztató témája: A szeptemberi teltházas Budapesti Sportaréna, a 40 vidéki ingyenes koncert, a több mint 40 nyugdíjas szervezett anyagi segítése, a 3 hónapja sikeresen mûködõ szépkórúak részére létre jött ingyenes Tisztelet Információs Vonalközpont, a már 2 példány megért 2. 000. 000 példányszámú ingyenes Tisztelet Lap után bemutatjuk a jövõt…..amely közel 2.440.000 szépkorú hazai lakos életvitelének a segítését és részükre az örömszerzést hívatott szolgálni.

Program:

10. 00 órakor „Huszáros vágtában” érkezés a Huszár étterembe 10. 05 órakor készül a reggeli mûvészeink keze által… Egyedi menünkbõl kis ízelítõ: Korda féle Magyaros rántotta Balázs Klári módra Aradszky féle tojásos lecsó Endrei Judit konyhamûvészetének remeke a meglepetés.

10. 30 órakor Reggeli közben kötetlen beszélgetés a meghívók és meghívottak között. 11. 30 órakor ettünk - ittunk; elköszönünk. Helyszín: Huszár étterem, Budapest. Idõpont: xxxx Belépés: kard és huszár ruha nélkül, de sajtómeghívóval.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása