Tékozló Homár

Ajándék hitelbírálat

2005.10.17. 09:49 | jackyll | Szólj hozzá!

Az OTP marketingesei jóelõre kitalálták, mivel örvendeztethetik meg ügyfeleik családját kedvenc exkatolikus ünnepünkön. Olvasónktól az ajándéktesztcsapatban dns-mintát még nem kértek beígért hitelkártyája mellé, minden mást azonban igen.

Pár napja pakk érkezett kedvenc zöld-fehér csapatomtól. No nem a Fradikától, hanem az OTP-tõl. Nézem, nézem a DM levelet, nini küldtek egy AMEX BLUE hitelkártyát. Jéééé, az OTP? Húúú vazze fejlõdünk, csak úgy simán küldenek egy hitelkártyát. Igaz, hogy vammá' "tescós", meg "cibes", no meg ott van a "citi" is, nem baj, miért is ne legyen egy 4. hitelkártyánk. Fogyasztó vagyok, költeni akarok :-) Már, ha hagyják. Ugyanis kisbetûvel azért leírták a levélben, hogy az aktiváláshoz töltsem ki a mellékelt ûrlapot. Na és? Hát van tinta a tollamban, kitõccsük azt simán. Nah, persze. Hogy, mit? Jól látok? Hogy tíz évnyi tisztességes ügyfélmúlt tudatában az OTP sunyi módon azt akarja csak megtudakolni, hogy kinek, meg hova tartozom, meg mennyi dellám van meg, hogy mibõl élek??? Bakker, ezek engem akarnak etetni? Anyám.

Szóval küldenek egy kamu plasztikot némi hitelkeret ajánlattal, aztán bekérnek minden elérhetõ adatot rólam, a cégemrõl, a családomról, majd utána simán elutasítanak a hitelosztályon, viszont az adatokat felhasználva képbe kerülnek... Hoppá ez kicsit gáz, megér egy telefont a PSZÁF-nak.

Most akkor ki is akar hitelkártyát? Mert én egy negyediket csak akkor, ha rámsózzák szónélkül. Ha nekem kell könyörögni, miközben simán csak lekádereznek, akkor köszi szépen, de ilyen piaci magatartást nálam ugyan meg nem engedhetnek maguknak. Elegem van már abból, hogy egy mellérendeltségi jogviszonyban folyamatosan lenyom a Bank és az ügyfélbõl bohócot és láncravert gályarabot akarnak csinálni. Nem ajánlom senkinek, hogy azért az 1%-os visszetérítésért (amit elvisz majd a bankkártyadíj) kipróbálja milyen az amikor többet tud róla a Csányi, mint önmaga magáról.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása