Tékozló Homár

Minden plafonra holland lámpát

dutchbydesign/dutchbydesign

2005.10.19. 11:48 | szily | Szólj hozzá!

A gége környékét perzselõ sivataggá változtató miniszterelnöki szövegírók baktériumok szorításában is forró bizsergés szaladgált bennünk a kedélyesen korszerû holland dizájntermékeket kínáló dutchbydesign nézegetése közben. Bizseregjen forrón Ön is, elõzetesnek itt van pár kedvencünk.

Szép Ernõ, Etele és a saját túlfinomult lelkünk jutott eszünkbe a habos szárnyat formázó Icarus lámpa láttán. 63 euróért (16 ezer HUF) még csak nem is elérhetetlen.

Jelle Nijdam Sol de la Flor fantázianevû bolygóközi világítóteste húsz darab sziromszerû izébõl van összerakva. Összerakva is meg lehet rendelni, de aki tökös, az válassza a puzzle-opciót. Amúgy 125 euró, ami szûk 32 ezer forint.

Egyszerû és vicces. Eldobott hulladékból készül, ennek megfelelõen méregdrága. A Droog Design tejesüveg-csillárja 895 euróért (227 ezer HUF) tanít meg arra, hogy a sznobság nem mindig rossz, de szenvedni, azt kell érte.

Na és nem bírtuk ki, hogy ezt az egyet még be ne tegyük. Nem mondunk semmi hülyeséget régirõl és újról, valóságról és illúzióról, dumáljon helyettünk a szerencsére száj nélküli csillár, amit Jurgen Bey, a tervezõ átlátszó hengerbe applikált. Ez is 895 euró, várjuk a korrupciós ajánlatokat!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása