Tékozló Homár

A szórakoztató iroda 2 – Felszállás az íróasztalról

iwantoneofthose.com/Vroom Zoom és Flying Saucer

2005.11.03. 09:54 | szily | Szólj hozzá!


Irodát úgy igazán, tiszta szívbõl szeretni nyilván csak nemi aktus és tûzvész közben lehet, de a Homár mindent megpróbál, hogy hozzásegítse Önt az élhetõbb környezet kialakításához. Felmondás helyett meggondolandó alternatíva például az ultrakönnyû, íróasztalról is felszállni képes, igen fordulékony távirányítós repülõ beszerzése 29,99 fontos (11000 forintos) áron. Dögös, csendes, egy negyedóráig tartó feltöltéssel 6-10 percet röpül, vagyis kamuból néha kalimpálhatunk valamennyit a számítógépen is. Az ismertetõ a britekre jellemzõ mókás õszinteséggel jegyzi meg, hogy nehogy gyerekek kezébe adjuk. No de kinek jutna eszébe ilyesmi?

Ha lenne rajta apró bombakioldó vagy rakétavetõ, már rég megrendeltük volna, de így sem esélytelen a dolog.


A belassultabb, esetleg túl kis íróasztallal rendelkezõ olvasók figyelmébe ajánljuk a távirányítós léghajót. Ennek a külseje kizárja a meglepetésszerû támadást kollégáink ellen, viszont komolyabb tömegû bombák szállítására is alkalmas lehet, már amennyiben egy ügyeskezû Homár-júzer elküldi nekünk az ultrakönnyû kioldószerkezet mûszaki rajzát. A léghajó ára a látványhoz képest kifejezetten nevetséges 34,95 font (kábé 12800 forint).

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása