Tékozló Homár

Homár 18 plusz - pénisznövelés segédeszköz nélkül

nem tudjuk/Titkos módszer

2005.11.04. 09:58 | homáradmin | Szólj hozzá!
Tudják hogy van az. Aki tangák közé keveredik. Úgyhogy most haladjunk tovább az Erdőhegyi Brigitta által kitaposott úton. Karolina hívta fel a figyelmünket arra, hogy a Vaterán pénisznövelő módszert árulnak: Nem pumpát, hidraulikus izét, tablettát vagy gerjesztő hatású nigériai levelet, hanem módszert. Nem akarunk belegondolni. Kérjük, küldjenek egy jó kámzsa- és ólmosostorbolt-tippet. Azért, ha valaki áldozott már ilyesmire 7500 forintot, megsúghatná, hogy mi ez az egész. Alant egy idézet.

KICSIBŐL MÉRETES-MÉRETESBŐL ÓRIÁS!!! 20 ÖNÁLLÓ FEJEZETBEN TÖBB TECHNIKA ISMERTETÉSE. SEGÉDESZKÖZT NEM IGÉNYEL, KÁROS MELLÉKHATÁSAI NINCSENEK! Sok információt szerkesztettünk ezekbe az oldalakba. Olvasd végig gondosan, hogy teljesen megértsd az összes technikát. Minden gyakorlatot is olvass el gondosan, hogy megértsd mielõtt kipróbálnád.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása