Tékozló Homár

Vidámság a tányérban

Plum Party/French Bull Collection

2005.11.07. 06:01 | szily | Szólj hozzá!

No nem tréfás oldalasok és poénos csigapörköltek keltették fel a mostanában mindig éhes Homár figyelmét, hanem a Plum Party nevû partifelszerelés-árusító oldal zseniális mûanyagtányér-kollekciója. A cuccok jellemzõen nagyon színesek és geometrikus vagy nem geometrikus mintával díszítettek, bár az elõbbi a jellemzõbb és erõsebb vonal. A tányérokat négyes készletekben kínálják húsz-harminc dolláros (négy-hatezer forint) áron. Alant egy kis személyes válogatás.


Számítógépes barátja az Ön arcába vágta a születésnapjára kapott tréfás egéralátétet? Igaza volt! Miért ne kaphatna valami viccesen korszerût, ami finom utalásként mondjuk pixeles?


Az elsõ acidpartis nemzedék tagjainak elképzelni sem lehet jobb ajándékot ennél. Diszkós barátaink stroboszkóptól és villódzástól megkérgesedett retinájára ez a kép talán még képes rávetülni.


Keleti kultúrákban elszállt ismerõseinknek a nyúzott kutyák mókás képei helyett kultúrlényhez illõen adjunk keleties mozaikra hajazó plasztiktányért!


Az Ön nénikéje állandóan a telefonon lóg, de közben van valami a szeme villanásában, ami arra utal, hogy érti a csíziót? Próbálkozzon be ezzel a tányérral, ha a néni nem vágja az Ön fejéhez, akkor jól látta azt a villanást.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása