Tékozló Homár

Az évtized macskatálja és barátai

Alessi/Új kollekció

2005.11.09. 13:03 | szily | Szólj hozzá!

Úgy látszik ma meg aranyos nap van. Az Alessit (alapvetõ olasz dizájncég) mindig is amiatt bírtuk, hogy a sok krómozott, áramvonalas edény mellett vicces, színes cuccokat is futtatnak. Így van ez idén is. A kollekció legmegnyerõbb darabja vita nélkül (nincs hangadó szervünk!) a dupla macskatál, a hurcolászást segítõ jókora farokkal. És ami a legszebb, hogy a tervezõjét tényleg úgy hívják, hogy Miriam Mirri.

Azért a Pripicchio nevû villanyborotva-emberkénél (apukája Stefano Giovannoni) is felállt, pedig amúgy egységesen utáljuk a villanyborotvát.

Van-e lelombozóbb szó a fültisztítópálcika-tartónál? És még ezt is lehet szellemesen csinálni, ha az ember megfelelõen infantilis, Stefano Giovannoninak hívják és az Alessinek dolgozik. A termék beceneve Pisellino.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása