Tékozló Homár

Gyurcsányt kerestük, a legviccesebb webáruházat találtuk

Ibrány/online bolt

2005.11.14. 12:30 | szily | Szólj hozzá!

Az élezõdõ kampány a Homárt sem hagyta hidegen, különösen, hogy mindkét miniszterelnök-jelölt nyilvánvalóan nagyfogyasztó, az Európai Értelemben Vett Szociádemokrata Pap ráadásul érzékeny a ruhákra és azok szimbolikájára, hiszen a miniszterelnök-jelöltségérõl döntõ kongresszuson felesége marihuánamintás kosztümben jelent meg. Mintegy üzenve ezzel az apparátusban megbúvó régi szpideseknek. Szóval a miniszterelnöki konzumálás nyomait kutatva jutottunk el Ibrány község weboldára (ne kérdezzék, milyen vargabetûkkel!), ahol megtaláltuk az ország legmókásabb online áruházát. Íme némi csemege a választékból.

Ne beszéljünk mi, beszéljen a szûkszavú, de mindent elmondó prospektus:

Nõnapi Ünnepség 2005 DVD Tartalom: Mazsorettek Juhász Ferenc ünnepi beszéde Nyugdíjas Egyesület énekkara GT Band élõ koncert Ára: 1500 Ft

Csak azon gondolkodtunk, mekkora számot írjunk be a megfelelõ rubrikába, amikor megláttuk ezt:

Évzáró Ünnepség az óvodában DVD A Szabolcs úti óvoda évzáró ünnepsége 2005. június 17-én.

Ára: 1000 Ft

És az ember akkor szívja a legnagyobbat, ha azt hiszi, megértett valamit. „A következõ a peletenyésztõk baráti körének közgyûlése lesz” – mondtuk magunkban, aztán megláttuk az alanti borítót a még alantabbi szöveggel:

Ufoman DVD

Ibrányi fiatal filmesek vígjátéka. Játékidõ: 100 perc Mûfaj: sci-fi vígjáték

Tartalom: UFOMAN (Szakál Miklós), a világegyetem legfélelmetesebb harcosa útban következõ munkája, a Barbi bolygó elpusztítása felé, beugrik a Földre meginni egy felest. Az ufó leszállás indítja el a film fõ cselekményét, amely az eldugott Kispilicske életének hirtelen megváltozásához vezet. Az egyébként sem üres kocsma élete, amely szórakoztató és kulturális központként mûködik, egy csapásra megélénkül. A falu lakói egy emberként állnak ki a hír igazsága mellett, melynek az ellenkezõjét csak dr. Smidth Kálmán tudós (Bakti László) és szexi asszisztensnõje Nimfo Mária (Bakos Blanka) próbálják igazolni, mert számukra ez több mint létkérdés. Másnap(osan) Ufoman számára gyökeresen fordul a kocka, hiszen ûrhajójának már csak hûlt helyét találja. A nyomok a roncstelepre vezetnek, ahol a tudós és az ufóember találkozása elkerülhetetlenné válik. A végzetekig kiélezett cselekményben végül mégis csak kiderül, hol van az eb elhantolva. Ára: 2000 Ft

Ja, és hogy mi a legelsõ árucikk az ibrányi DVD-boltban? Hát ez:

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása