Tékozló Homár

Ûrhajós Jézus és az argentin babák

Doma/Babák

2005.11.23. 00:01 | szily | Szólj hozzá!
Valami homályos okból mindig Buenos Airesbe vágyunk, mert azt hisszük, hogy egy Homárnak ott csak jó lehet. Nyüzsgõ életet képzelünk oda, nagy véres húsokat és kis dizájnboltokat, szuperül öltözött dögös csajokat és lehengerlõ csávókat, forró sugárutakat és lávaállapotú házibulikat. Direkt nem próbáljuk kideríteni, mi az igazság, mert ilyen homárközeli azért nem lehet. De néha céltalanul vágyódva kattintgatunk, így jutottunk el a Doma tervezõcsoport oldalára.

A Doma, azaz Mariano Barbieri, Julian Pablo Manzelli, Matias Vigilano és Orilo Blandini szokás szerint filmes és képzõmûvészet-hallgatókból alakult 1998-ban, elõször street artban nyomultak, aztán már klipben, filmben, dizájnban, akciókban és ilyesmikben. A kezdeti járókelõpukkasztás után már olyan kuncsaftoknak forgatnak, mint az MTV, a VH1, a Discovery, az AXN, a Disney és a Fox.

A legismertebb cuccuk az ûrhajós Jézus, amit Barcelonában láttunk egy boltban és a legendás hongkongi AdFunture Workshop extrémjáték-gyártóval közösen fejlesztették ki.

De a domás kedvenceink azért a babák.

Legyenek nagyfarkúak;

tüzesek;

vagy óriásiak.

És ilyenek, amikor street artoznak.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása