Tékozló Homár

A sötétség plüssserege

Pretty Ugly, LLC/Uglydolls

2005.11.25. 11:40 | jackyll | Szólj hozzá!

Té minusz 30 nap a nemzetközi konzumünnep, így különösen örülünk, ha a hajrában T. Olvasóink is aktívan besegítenek. Balázs portyázgatásai során eszmélt rá erre a klasszikus szériára:

Legutóbbi plázaciculásom alkalmával a WestEndben egy kis ajándékboltban rátaláltam a legaranyosabb plüssbabákra, amiket valaha láttam. A figurákat Ugly Doll (Csúnya Baba) néven forgalmazzák. Mind nagyon jó minõségû, csak kár hogy ennyire drága.

Arra emlékszem, hogy még a kb 10 centis változat is 2000 forint körül volt, a nagyok meg vagy 5-6000 forintba kerültek. Ha nem lettek volna ilyen eszeveszett drágák, akkor biztos veszek néhányat, annyira jól néznek ki. Persze az ár is relatív, mert ez mondjuk "márkás" termék, a többi meg mind gagyi volt.

Kint a nagyokat 20 dollárért szórják, amihez hozzájön még a postaköltség és az álmatlan éjszakák, hogy eltûnik-e az iktatóban...

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása