Tékozló Homár

Cenzúra! Cenzúra! - Betiltott és zseniális XBox-reklám a Homáron

XBox-reklámfilm

2005.11.25. 12:05 | szily | Szólj hozzá!
A Hardwired.hu fórumaiban találta Etele a hírt arról, hogy az amerikai ASA reklámcenzúra-hivatal (Advertising Standards Authority) letiltotta a tévés sugárzásról az X360-as játékkonzol reklámszpotját. A hülyék! Ennél viccesebb reklámot nagyon rég láttunk, ráadásul a legkevésbé sem erõszakos, sõt – amint mindjárt látni fogják – nem tûnik föl benne sem fegyver, sem nõi mell, sem drog.

Vér sem folyik persze, van viszont szellemes kivitelezés, pompás színészi játék és igazi gyerekes viccelõdés. Fû alatt még talán arról is szól a filmecske, hogy nagy marha, aki a videojátékokat összekeveri a valósággal. El nem tudjuk képzelni, miért ítélték bemutathatatlannak, de mindegy is, nézzék végig és szórakozzanak legalább olyan jól, mint mi!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása