Tékozló Homár

Re: Billing András és a hülye postás – Billing él, sõt egy zseni!

Billing András/Jármûmodellek

2005.11.25. 13:19 | szily | Szólj hozzá!

A Homár még most is kuncog. Nemrég közöltük K.A. velõtrázóan mókás kalandját a postán, ahol csomagot szeretett volna átvenni, a postáskisasszony pedig kérdõre vonta, hogy ismeri-e a címzett mezõben szereplõ bizonyos Billing Andrást. Akirõl aztán kiderült, hogy külföldi és a neve külföldiül Billing Address. Egy másik olvasói levélbõl most meg az derült ki, hogy a jó Billing Bandi mégiscsak létezik!

A dologra fejvadász levelébõl derült fény, aki az egyébként lenyûgözõ ikaruszmodell.hu webszájt egyik oldalára irányította érzékeny csápjainkat. Itt nem mással találkoztunk, mint egy bizonyos Billing András elképesztõ jármûmodelljeivel. Sárga villamos, kék busz, piros troli. Ügyetlen ollónkkal megfogtuk prémsüvegünk szélét és azóta is lengetjük. Ez igen!

Billing úr egyébként technológus a BKV Metró Üzemigazgatóság MFAV Jármûfenntartási Szolgálatnál, bármit is jelentsen ez.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása