Tékozló Homár

Karácsonyi meglepi a Corától

2005.12.01. 10:40 | jackyll | Szólj hozzá!

A hûséges vásárlók jutalma néha az, hogy pontjaik beváltása helyett beleröhögnek az arcukba, rosszabb esetben kamerára is veszik ezt az eseményt. A Cora törzsvásárlói egy csomó életigazsággal szembesülhettek november végén, mint azt Olvasónk írta:

A budakalászi cora áruháznak vagyok, voltam a törzsvásárlója mióta megnyílt. Rendszeresen ide jártunk vásárolni, hetente egyszer. Kiváltottuk a Cora-kártyát, amire minden vásárlásnál pontokat lehetett kapni. Mindig küldött az áruház egy személyre szóló levelet, melyben tájékoztattak, milyen napokon hány akciós pontot lehet kapni, ha akkor megyek vásárolni. Volt, mikor kiváltottuk a pontunkat így az év végefelé, ajándéknak vagy magunknak választottunk valamit. Az idén is így akartunk tenni. Odaadom a kártyánkat amin a mi számításaink szerint kb 1700 pont van. Ekkor ért a sokk minket. Közölték velem, hogy törölték az összes pontomat, mert új pontszámítást vezettek be.

Jó rendben van, mondtam akkor átszámolják a régi pontjaimat az újba? NEM, azt töröltük, válaszolta a hölgy. Megjegyzem egyetlen levélben sem említették, hogy törlik a pontokat.

A másik meg, miért pont az év vége elõtt törölték a pontokat? Miért csak a pontokkal foglalkozó helyen volt kiírva, mikortól törlik a pontokat? Miért nem szólt egyetlen pénztáros sem, hogy törlik a pontokat, mikor a bizalomkártyát lehúzta a gépen? Ügyesen titkolták.

Mi ebbõl a tapasztalatom? Én az életben többet nem veszek részt semmilyen pontgyûjtésben, mert egy nagy átvágás az egész. A zsebcsokitól a színes televízióig kapsz mindent a pontjaidért, de persze a tv-t soha nem fogod elérni mert addigra megváltoztatják vagy törlik a pontjaidat, ha nem vagy elég figyelmes. Mindenféle bóvlit vagy eladhatatlan árut kapsz a pontjaidért ha havonta kiváltod, de ha szorgalmasan gyûjtögetsz akkor törölnek. Végezetül egy kis mese- a hangya gyûjtögetett-gyüjtögetett, a tücsök csak zenélt zenélt, jött a tél és megfagytak mind a ketten.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása