Tékozló Homár

Az új népmûvészet a viagraspam

Tréfás-dugós spam

2005.12.05. 15:01 | szily | Szólj hozzá!

Talán még maga a popkultúra szemetesvödrébõl vacsorázó Homár sem gondolta volna, hogy a kortárs népmûvészet egyik legbimbózóbb ága pont a potencianövelõ tablettákat tukmáló kéretlen reklámlevelek illusztrálása lesz. Vakok voltunk, de az utóbbi hetekben felnyílt a szemünk.

Felnyílt, a postaládánk eldugulásával párhuzamosan. A szépen gyarapodó viagrista grafikai gyûjteményünk darabjait ezentúl megosztjuk Önökkel. (Korábban egy mókás példányt mutattunk be, mégpedig ezt.

Ez a darab a szertelen, rajzfilmes-tetoválásos bájával ragadott meg minket. A kép történetek egész füzérét kezdi el szövögetni a nézõ fejében. Vajon miért van szõrös fülvédõ a csajon? És hol gyúrta ki magát ilyen korrektül a Hóember? Felhívnánk még a figyelmet a répaorr ívére, illetve annak a tézisnek a tömör képi visszaadására, miszerint a szex a fejben lakik.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása