Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tékozló Homár

Bútorok orálszexre

Bala Studio/Erotikus bútorok

2005.12.07. 13:01 | jackyll | Szólj hozzá!
A töketlen európai dizájnerek elõl egész Mexikóig kell menekülni, hogy valami igazán keményet kapjunk lakberendezésileg. A Homár kedvelt hobbija a szex, ezért aztán a Bala Studio orális aktust elõsegítõ ülõ alkalmatosságai hamar belopták magukat a belsõségébe. A retróval szentesített imaginárius keménypornó létjogosultságát mi sem bizonyítja jobban, mint a tény, hogy kattintani fog a folytatásért.

A széria a piros Barbarella székkel indult 2003-ban. A színek, formák és anyagok hûen idézik a kultikus béscifi világát. (A 68-as filmben Jane Fondának negyedóránként le kellett feküdnie valakivel, hogy megmentse a világot.) A higanyszerûen elmaszatolt talapzat diszkréten asszociáciálva növeli a stabilitást, míg támlái egyértelmûen az ég felé pozicionálják a lábakat. (Igény szerint mûszõrme párnával melegíthetõ.)

A már-már mechanikusnarancsosan fallikus szopatószék (fent) hasonló elven mûködik, viszont itt kissé túllõttek a célon a retróval. Az egy szuszra öntött üvegszáls fotel mintha egyenesen az Ûrodisszea pornóváltozatába készült volna. Viszont ha már kubrickozunk, felmerül, mennyivel viccesebb lett volna ez a darab hintaszékként...

A fekete El Montão üvegszál-poliuretán kombinációjával könnyû, de mégis tartósan csúszás- és kopásbiztos felületettel támogatja az ágy felé elakadt párokat. A Bala Studio erotikus bútorait illetve egyéb gyöngyszemeit (pl. az üveggömb-urna) rendszeresen turnéztatják világszerte. Amint megtudunk vmi konkrétumot forgalmazásukról, azonnal értesítjük Önöket.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása