Tékozló Homár

Új Coca-Cola a piacon

Coca-Cola Company/Coca-Cola Blak

2005.12.12. 13:53 | szily | Szólj hozzá!

Az ismert világcég mérnökei hozzánk hasonlóan irigykedve nézhetik azokat a rákembertársaikat, akik gátlástalanul mixelik a gusztustalan italokat egymással, majd meztelen cserkészek közé keveredett lelkész módjára ki is élvezik a helyzetet. A Coca-Cola titkos stratégái ugyanis egy vadonatúj keverékkel akarják végképp maguk alá gyûrni a világpiacot 2006-ban. Az új pia a Coca-Cola Blak névre hallgat és nem más, mint kóla-kávé keverék.

A cég sajtóanyaga szerint a hibridet a felnõtt közönségnek szánják és mûfajt akarnak teremteni a buborékos felnõttitallal, ami „úgy habzik, mint a kávé”. Fúj, mondja a Homár, de szavainak súlyából levon, hogy utálja a kávét. Az ötlet maga mintha arra utalna, hogy a kólások nem tudnak szabadulni az energiaital-komplexustól. A XXI. század értelmetlen sztármûfajában jól lemaradtak, úgyhogy az utóbbi idõszakban minden eszközzel próbálták behozni a hátrányukat. Ennek a legviccesebb formája a redbullos formátumú dobozba töltött kóla. Most továbbléptek eggyel és extra koffeint is tettek még bele. Ha lesz hozzá guaranás kockacukor, helyben is vagyunk.

A történet bizarr szála, hogy az italt Franciaországban tesztelik elõször a vásárlókon. Egy francia blogról megtudtuk, hogy három névbõl választották ki a véglegeset: Coca-Cola Blak, Makkio és Maquio.

Ha valaki véletlenül hozzájut egy palackhoz/dobozhoz és megkóstolta, kérjük azonnal írjon a Homárnak!

kis kiegészítés: idemásolok egy vicces-nosztalgikus kádárista beírást a fórumból azok kedvéért, akik ritkán kattintanak arrafelé. Kiderül belõle, hogy az ötlet nemhogy nem egyedi, de még egy komcsi funkcionárius agyából is kipattanhatott: 198O-ban Szegeden a megyei pártbizottság gazd.pol. titkárával töltöttünk a város éjszakai bárjában egy züllött éjszakát. Gyomorbeteg volt, de nagy lelkesedéssel vedelte a következõ koktélt: két deci kólába egy erõs fekete, és fél deci rum. Lehet, hogy Coca Coláék még le vannak maradva: vagy nem ismerik a rumot. De az is lehet, hogy ellpták az ötletemet. 17 - 2005. Dec. 12., 14:47 - andrás

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása