Tékozló Homár

A szezon gusztustalan küldözgetett képe

Tojásszétválasztó

2005.12.16. 10:58 | szily | Szólj hozzá!
Nem érdekel, ki kezdte. Nem érdekel, ki rakta ki elõször. Azért postoljuk be a Homárra ezt az átkozott tojásfehérje-elválasztót, mert annyi példányban kaptuk meg az elmúlt napokban, hogy elkopott a kért mutatóujjunk a shift-deletézéstõl. Ha látják, hogy nekünk megvan, talán kevesebben fognak megbombázni vele.

Az alapötlet egyébként kiváló, az orrlyukon kifolyó fehérje igazán gusztustalan. A megvalósítás sajnos kicsit gyengébb, bár az végül is lehetne életerõs kiindulópont, hogy a takonypóc egy túl sok önkielégítéstõl karikás szemû szemitagyanús férfi. Reméljük, hogy idõvel kialakul a híresemberes, politikusos és fõpapos verziója is.

Külföldön a politikusos már kialakult, a Homár október közepén mutatta be az igen jól sikerült módon undorító Hillary Clinton-os változatot.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása