Tékozló Homár

A szórakoztató Biblia

Visual Technologies Solutions Inc./Bibliai történetek DVD-M

2005.12.21. 10:34 | jackyll | Szólj hozzá!

Mi történik, amikor fakezû szoftverfejlesztõk belecsapnak egy klasszikus bestseller újrahasznosításába? Mindenképpen valami szerethetõen mulatságos. A Bibliát már többen szedték szét, mint ahányan összerakták, de a KCZ kezébe került példány a legkortársabb mind közül:

Egyik munkatársam lepett meg a csatolt képekben található remekmûvel. Szívesen ajánlom mindenkinek, aki jót akar szórakozni, de annak is, aki szeretne megbotránkozni a nagy magyar okosságon, amit sikerült összerakni egy nagyon ötletes, ámde nagyon-nagyon silány minõségû termékben.

A csatolt képek illusztrációk a könyvbõl - dvd-bõl, és nem hazudok, mindössze két-három perces, azaz egyszeri, messzemenõkig felületes átlapozás erdményei. Képzelhetitek, hogy mi lenne, ha tüzetesen végignézném a cuccost.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása