Tékozló Homár

Nyalóka Apple-fetisisztáknak

Dylan's Candy Bar/iCandy

2005.12.22. 07:36 | jackyll | Szólj hozzá!

Tegye a szívét a kezére, aki még egyszer sem szerette volna úgy istenigazából végignyalni az iPodját. Dermedt latexlávaként súrlódna a kerekített mûanyag a gõzölgõ húsdarab érintésére, újradefiniálva ember és gép kapcsolatát, akár a szavatosság elvesztésének árán is. Aki szerint ez undorító, tudunk egy egyel kevésbé korhatáros megoldást.

A bõséges cukorkakínálattal büszkélkedõ Dylan’s Candy Bar az Apple-fanok lojalitására bazíroz mp3-lejátszó alakú nyalókáival. A közelmúltban elhunyt iPod Mini újrahasznosított formájában mindössze másfél dollárba (350 huf) kerül, viszont rögtön négyféle ízben kapható. Hogy valójában hogyan keveredett ki a jazzes eper, a zöldalmás melódia, a bluesrockos málna, és a táncos szõlõ ízesítés, csak az amerikaiak tudják.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása