Tékozló Homár

Szocialist lézer for President

Laserpictureshow/Lézegravírozott kulcstartó

2005.05.06. 13:20 | szily | 1 komment

Reggel álmosan kotorásztam a szerkesztőségi asztalon és mi akadt a kezembe? Persze csokibanán meg maradék kóla meg félig üres szójaszószos halacska, de volt ott két meghökkentő tárgy is. Egy radír méretű üveg téglatest belsejéből a magyar köztársaság első intergalaktikus elnöke, Yoda Feri Bácsi mosolygott a for President felirat mögül, a másik üvegtéglából pedig Szili "Nemzetegyesítő Pártmunkás" Katalin kukucskált kifelé. Az ő felirata - szocialist for President volt a nyerő. A téglácskák amúgy kulcstartók, a politikusok pedig gyanúnk szerint egy lézersugár végéről kerültek az üvegbe.

- Kitartás, dicsértessék a nemzetes elvtárs - köszönt Lézer Katika illendően. - Adjonisten - felelte a Lézer Elnök - nem kell annyira pedálozni, akkor sem indulok újra a Székért, ha Jabba és Áder János együtt könyörög. Tudja mit? Támogassa magát a Wekler Ferenc.

Katalin erre hiperűrsebességgel távozott az íróasztalomról.

Olvasson tovább!

Átverõs cukorkaadagoló walkie-talkie szerencsekerék

cukoradagoló

2005.05.06. 12:05 | mvmv | 1 komment
Minden idők legalkalmatlanabb cukoradagolóját, az átverős walkie-talkie-t egy Szabolcska Mihály utcai ábécében találtuk. Az még hagyján, hogy nem adagol, de még csak nem is walkie-talkie, hanem szerencsekerék, pedig az rá sincs írva. A naiv cukorkarajongó a hatalmas neonzöld walkie-talkie feliratból joggal következtethetne a walkie-talkie-ra, de a gyártók szerint ez nem ilyen egyszerű. Az adóvevő ugyanis valójában egy gomb, ami aktiválja a walkie-talkie hasába elbújtatott szerencsekereket, ami hosszas és hangos pörgés után kidob egy számot (egy és tizenkettő között), aztán állítólag csak annyi cukrot kaphat be egyszerre az ember, ahányast pörgetett.
Olvasson tovább!

Fegyver-végkiárusítás a Nádor utcában

2005.05.06. 11:02 | jackyll | 1 komment
A nap 24 órájában a város legjobb ajánlatait szondázó ügynökeink cserkészték be a fotón látható terméket. Forrása egy felszámolás állapotában lévõ újpesti üzlet, amely használt hifiboltnak álcázva terít minden mozgathatót. A 8x5 centis rézszínû uzi-öngyújtó legfeljebb dohányboltok kipakolására illetve rendeltetésszerûen kocsmai villogásra alkalmas. Árak alku szerint, ez ötszázért nyilván rablás.

Felhõtlen gyorshajtás

PhantomPlate/Photoblocker

2005.05.05. 18:26 | jackyll | 1 komment
Régi harcostársunk a gagyiban, ern0 regisztrálta az új amerikai népsport, a gyorshajtás elengedhetetlen kellékét. A tévéshophirdetés szerint a Photoblocker spray ultrafényes, tükrözõdõ bevonattal látja el a rendszámtáblát, amin a traffipax-kamerák vakuja megbicsaklik és egy nagy fehér beégett massza lesz a fotózás végeredménye. A "független" tévés tesztek alapján egy próbát megérne, mi azonban inkább azok segítségét kérjük, akik neadjisten már rendeltek és azóta kacagva veszélyeztetik embertársaik életét. 30 dollár (~5,5khuf) baráti ár egy kis ámokfutásért, bár biztos van ennek mezei festékboltos változata is.

Explicit tartalom újszülötteknek

Threadless/Goatse póló

2005.05.05. 17:41 | homár loop_1 | 1 komment

Kétfajta ember van: aki tudja mi az a Goatse, és aki nem tudja. Ha ön az elõbbi, akkor most valószínûleg fejcsóválva vigyorog. Ha az utóbbi, akkor kattintson ide.

(Figyelem: ez egy munkahely-biztos Wikipedia link, maga a Goatse azonban nem az. A Goatse 100%-os bizonyossággal örökre a látókéregbe égeti magát. Egyébként sem árt az óvatosság az információs szupersztrádán.)

Vattacukorba vetett hit

2005.05.05. 13:08 | jackyll | 1 komment

Az év mission statementjét osztotta meg Zutyu közösségünkkel:

Cégünket 2001-ben hoztuk létre azzal a szándékkal, hogy az addig összegyûjtött tapasztalataink alapján új, magasabb minõségû szolgatatást nyújtsunk a vattacukor és a sült gesztenye készítésében és árusításában. Amibõl nem engedünk, az a munkánkkal és megjelenésünkkel szembeni igényesség. Célunk az, hogy akár vásárlóról, akár megbízóról legyen szó, a legteljesebb elégedettséggel távozzanak tõlünk.

Vajon mikor jön el az idõ, hogy az éjjelnappalis saját és családja életével fizet az acetonnal lemosott, majd újradátumozott csipsz eladásának szégyenében?

Kismamariadó: ingyér lehet tüzet oltani

2005.05.05. 12:57 | jackyll | 1 komment
Ha Ön kis- vagy nagymama, esetleg lelkes apuka és nincs hova menni estig a purdékkal, a Homár olcsó tippje csak mára a Vidámpark új játéka. Kémünk az elõbb ért vissza a Ligetbõl, ahol délelõtt mutatták be az új tûzoltós izét, ami jó, mert igazi vizet lehet locsolni vele rajzolt lángokra és fel-le liftezni egy mini tûzoltókocsi kosarában. A játék ma egész nap ingyenes és a csecsemõpark közelében található. Ja, és néha nézzenek rá az Index kultrovatára, ahol pár órán belül drámai beszámoló olvasható a rézpéniszû, mégis búbánatos Schiffer alpolgármesterrõl, úgyis mint a játék felavatójáról.

Illúziórombolás barbi-buborékkal

Mattel/Touchable bubbles

2005.05.05. 09:13 | homár nak | 1 komment
A Homár buborék témában érzékeny (lásd a gorillás posztot) ollói közé újabb gyermek- és szülõvadító termék került a Mattel jóvoltából. A Barbie Fairytopia címû mesét ("an all-new movie! available now on DVD and video") promótáló izé elsõ ránézésre csupán egy a triviális szappanbuborék fújó alkalmatosságok közül, azonban címkéjén nem túl nagy betûkkel az áll, hogy "Kézzelfogható buborékok". A rózsaszín (naná) kupakot lecsavarva zavarbaejtõ állagú és szagú, nyúlós-nyálkás folyadékba mártogathatjuk a lukas pálcát, a cucc összetételérõl mélyen hallgat a címke, ami csupán annyit ajánl, hogyha szembe vagy szájba kerül a nem mérgezõ anyag, akkor vízzel öblítsünk.
Olvasson tovább!

Ügyfél Arcél Pókháló Telken

Mikroszkóp/Társasviszony Tanulás Ügyfél Ajánlás

2005.05.04. 12:58 | jackyll | 1 komment

Nem tudni, ezt már az új Windowsba integrált tolmácsprogrammal követték el, avagy egy nemzetközi csereprogram keretén belüli belsõ tréfával állunk szemben. Akárhogyis, Füles vendégünk egy csáprágóra ezért a linkért.

A Mikroszkóp Társas viszonyban Tanulás kezdeményezés céloz hoz meghatalmazni tanár és diákok hoz elér uk kallós lappangó mellett felszerelt egy kitartó befektetés hoz cím helyi oktatás prioritás átmenõ átfogó ICT készség fejlõdés, helyileg szabott képzés részére tanár ra ICT egységbe rendezés levegõbe tananyag és tanulás, és nagyobb belépés hoz legutolsó számítógép és oktatási technológiai.

süti beállítások módosítása