Tékozló Homár

Chilli Chilly és a drogprevenció

Chilli Chilly/Órák és pohár

2006.01.16. 00:34 | szily | Szólj hozzá!

Úgy érzi, hogy a barátja túlzottan elmerült a tudattágító vagy gyorsító szerek élvezetében, nem is beszélve a népszerû lassítóról? Ajándékozza meg hirtelen a Chilli Chilly faliórájával, ami talán megfelelõ figyelmeztetés lesz. Ha az óra láttán sírva fakad, azonnal cselekedjen! Az ára a nemes célhoz képest nevetséges 37 és fél euró.

A Dali láttán utánanéztük, kicsoda/micsoda ez a Chilli Chilly. Nem sokra jutottunk: hongkongi tervezõ vagy cég, van még ez az Európában is kapható, nem is rossz másik faliórájuk, a Decode, 43,5 euróért:


És találtunk egy poharat, ami nagyszerû ajándék lenne érzékeny lelkû nõismerõseinknek, ha nem Ázsia legtávolabbi részébõl kéne idáig utaztatni. De megnézni talán így is jó:


Ja, és keresgélés közben oldalágon eljutottunk ahhoz a tárgyhoz, amit Ön bárhonnan meg fog rendelni, feltéve, hogy a fogaskerekeket fetisizálja:

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása