Tékozló Homár

A szexi kungfuzó rák és a Homár kedvenc mûvésze

I-Wei Huang/Gõzgépek

2006.02.03. 14:08 | szily | komment


A Homár új kedvenc mûvésze – hála a Jocó által küldött linknek - I-Wei Huang, és nem azért, mert a weboldalát Crab Fu-nak (hozzávetõleges fordításban: Tarisznyarák-Fu) hívják. Na jó, azért is, mert a karatézó rák annyira szexi egyed, hogy az elsõ percekben csak annyit tudtunk motyogni, hogy interracial. De amiért igazán beleszerettünk I.Wei Huangba, azok a gõzgépei.

A megelevenedett steampunk lázálom: apró, gõzzel hajtott tank; lépegetõ, mászó és evezõs jármûvek, látszatra barokkos értelmetlenséggel, de valójában mûködnek, egy feltöltéssel úgy tíz percig. Az alkotó ráadásul nem is mérnök, hanem mûvész. Festõ, grafikus, gõzgépszobrász és menõ animátor, már amennyire a gyors rákeresés alapján láttuk.

A site böngészése isteni szórakozás, bár a videók nekünk baromi lassan jöttek (volna) le, de nyilván megéri várni, hiszen vannak filmek a mûködõ fantáziamasinákról meg a kungfuzó rákról is. Kötelezõ olvasmány a mester önéletrajza, amibõl kiderül, hogy volt horgászbolti kukacszámláló és crackdealer is, jelenleg pedig tarisznyarák-edzõ.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása