Tékozló Homár

Álljon bosszút a szandálosokon!

Eva Solo/Garbós teaáskanna

2006.02.07. 00:00 | szily | Szólj hozzá!


Ugye nem csak a tízlábúak rengeteg keze szorul ökölbe a megnyitókon, tévében és házibulikban látható garbós populáció láttán? Ha az Öné is, plusz van egy közepesnél kicsit nagyobb rakás elégethetõ pénze, akkor jó beszerzési tipp a filmesztétának öltöztetett teáskanna. Amint az a praktikusan elhelyezett fényképfelvételeinken is látható, a cucc kívülrõl egy fejétõl szerencsésen megfosztott Réz András mínusz farkasfog, belül filteres szerkezet tea készítéséhez.


Az ára 55 font, vagyis húszezer forint, ami nem kevés. De mennyit fizetne Ön, hogy tüzes folyadékot tölthessen a lefejezett Réz Andrásba? Na ugye, így már nem is irreális. A wheredidyoubuythat.com amúgy valóságos tárháza a szórakoztató, bár kissé, mit kissé, rohadtul drága dizájntermékeknek. A kínálatból a közeljövõben többször is szemezgetni fogunk.

Ízelitõnek itt van Harry Allen valódi malacról formázott aranyszínû malacperselye 140 fontért, ami 51 ezer forint.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása