Tékozló Homár

Sorozatlövés fõnökre, kisgyerekre

Both Elephant M8 légpuska célzóval

2006.02.09. 10:06 | szily | Szólj hozzá!
A gyerek harmadszor lõtte ki az Ön kezébõl a Nemzeti Sportot/Elle-t/Transzszexuális Nutriatenyésztõk Almanachját az átkozott tapadókorongos számszeríjjal? A fõnöke a cég helyzetére hivatkozva nem emelte meg a fizetését, majd másnap új Ralph Lauren öltönyben jelent meg az irodában? Az egyetlen adekvát válasz – amint arra jogászunk, Bodi, nagyon helyesen felhívta a figyelmet – a Both Elephant M8 sorozatlövõ, ráadásul festéklövedék kilövésére is alkalmas légpuska célzóval.

Ahhoz képest, hogy ezzel elvileg ötven méterrõl kilõheti a nyalókát a kis szemétláda szájából vagy vörös pettyekkel szentségtelenítheti meg a humánpolitikai vezérhelyettes zakóját, nem is vészes a 14990 forintos ár. Ráadásul ugyanebben az online boltban hasonló, csak nem vastagbõrû emlõsök nevét viselõ álgéppuskákat már tízezer alatt megkaphat, lézeres célzóberendezéssel.

Csodát persze nem várhatunk egy olyan fegyvertõl, ami alaphelyzetben plasztikgolyókat lõ ki. Aki apró állatokat akar halomra lõni, az vegye figyelembe Tóta W. Árpád szakvéleményét:

konyorgom, ne keltsuk a panikot, mint az uzi legpisztollyal a hirlap. ezek airsoft fegyverek, taktikai jatekokhoz hasznaljak, olyasmi, mint a paintball. raadasul az airsoft torkolati energiaja a legpisztolyenak toredeke, 0,3-2 Joule, nevetseges, egy pokot se ol meg. rengeteget art a kulturalt fegyvertartas ugyenek az ilyen riogatas.

W

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása