Tékozló Homár

Próbálta már a Nokia kémtelefont?

Nokia/Kémtelefon

2006.02.10. 11:10 | szily | 1 komment

Arra gyanakszik, hogy míg Ön a Rokonok premierjén Nacho csipszezik, a felesége bûnös viszonyt folytat egy csapat ártatlanul meghurcolt, nagyfarkú komcsi spionnal? Semmi gond, kapcsolja be a harmincezer forintnál is olcsóbb Nokia 3310-es kémtelefonját, ami úgy fog kinézni, mint egy polgári célra használt, ráadásul kikapcsolt készülék, majd hagyja ott az eszközt lakásban!

Ha az egész hirdetés nem kamu, akkor hallani fogja, amint. Ha kamu, akkor talán jobb Önnek. Kinek hiányzik egy adófizetõk pénzébõl szpozorált titkosszolgálati gang bang? De amennyire külföldi szájtokon utána tudtunk nézni, a dolog mûködõképes. A kémkészülék bevethetõ a helyszínen hagyott lehallgató eszközként, de állítólag arra is jó, hogy eldugjuk egy autóban, aztán bizonyos webszájtok segítségével – mint például ez itt – nyomon követhessük, merre jár.

A 29 rugóért kínált Nokia kártya- és minden független, de Amerikában nem használható, így Paris Hilton neszeszerjébe valami mást kell dugni.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása