Tékozló Homár

Nyálcsorgatás klasszikus modern dizájncuccokra

Fiftie-Fiftie

2006.02.15. 00:22 | szily | Szólj hozzá!

Ha gennyes gazdagok lennénk, akkor megtaláltuk volna az ideális weboldalt karácsonyi és születésnapi ajándékok vadászására, így csak nedves nyeles szemmel bámulunk. A belga Fiftie-fiftie használt csodákat árul a XX. század pompás darabjaiból, a harmincas évektõl az ezredfordulóig: lámpákat, széket, szofát, szekrényt, ilyesmit.

Ha az ember nem akar Antwerpenbe menni, lehet online is rendelni, de legtöbb cuccnál – kivéve az apróbb kiegészítõket, nem írnak árat, úgyhogy nyilván rettentõ összegekre vágják meg a kuncsaftokat. Ha Ön már vásárolt a Fiftie-Fiftie-n keresztül, írja meg az élményeit!

És most egy kis ízelítõ a kínálatból.:

Egyedi Ki nevet a végén, avagy Kocog és kidob a harmincas évekbõl, Lou Loeber De Stijl-közeli tervezõ tollából.

Tollas-üvegszálas ülõeszköz prototípusa 1970-bõl, ismeretlen mûvész alkotása. Ennek pont van ára, 1750 euró, vagyis 440 ezer forint.

Teleportációs kabinra hajazó állítólagos koktélasztal 1970-bõl, fa és alumínium.

Ha támadnak a képzelt szörnyek, jól esik egy fényes kígyón pihentetni a szemet. A Boalum lámpát Livio Castiglioni és Gianfranco Frattini tervezte az olasz Artemide-nek 69-ben.

Sznobok álma a kedvenc fotósunk, Man Ray kézírásával felturbózott tükör 71-bõl. Ráadásul szóvicc van benne.

Ez itt a kedvenc Man Ray-fotónk.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása