Tékozló Homár

Terrorvirsli a hipermarketben

Cora/Ártábla

2006.02.17. 11:38 | szily | Szólj hozzá!

Boldoggá tesz minket, hogy a magunk szerény eszközeivel népszerûsíthetjük a legújabb kori magyar népmûvészet rokonszenves ágát, a hipermarketben telefonnal történõ hülyeártábla-fotózást. A mûfaj tartósabbnak ígérkezik a fafaragásnál is és mennyivel viccesebb annál!

A legfrissebb, aktuálpolitikai áthallásokat sem nélkülözõ mûalkotást Miskolcon álmodta pixelekbe N.E. Innen üzenjük a Corának: a robbanó cukor után 30 évvel igazán ideje volt. És itt az eset leírása:

Tisztelt Homár! Mindig kíváncsian olvasom a Homáron felbukkanó történeteket. Most szeretnék én is eggyel hozzájárulni az archívumhoz. A mellékelt képet a miskolci Cora Áruházban telefonnal készítettük 2006.02.05-én. Úgy gondolom magáért beszél. A mellettünk álló emberek egyszerûen nem értették miért nevetünk a kiíráson. (Amitõl szerintem csak sírni lehetne!) Talán még annyit lehetne hozzáfûzni, hogy tûzszerészeknek 10% kedvezmény, és terroristák kíméljenek! :)))) Üdvözlettel N.E.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása