Tékozló Homár

Chuck Norrist is cenzúrázza az RTL?

TRL Klub/Megvágott filmek

2006.02.20. 00:00 | szily | 4 komment

Órák óta kacagunk, ha eszünkbe jut az a szenvedély, amivel Cs.G. gyalázza az RTL Klubot, amiért a csatorna szerinte kivágja a filmjeibõl „az egyszerû Chuck Norrisos forduló rúgásokat is”. A bojkottfelhívással természetesen nem értünk egyet, hiszen egyik csatornát sem nézzük. Csak a kosztümös pornót meg a sportot meg tévéshopot, a homárok hagyományos szórakozásait. Alant a mókásan utálkozó levél:

Kedves TV-nézõ sorstársak!

Egy rövid kérdéssel kezdeném! Feltûnt már rajtam kívül másnak is, hogy az egyik legnagyobb kereskedelmi TV (három betû!), pofátlanul megvág minden filmet? Legyen az sorozat, "szuper mozi"! Csak azért, hogy 12-es karikával adhassa le! De nem is a belettépõ részekre gondolok, hanem az egyszerû Chuck Norrisos forduló rúgásokat is kivágják, úgy, hogy a filmet teljesen megölik! (A legutolsó ilyen húzásuk a Pusztító c. film volt!) Kérem õket, hogy ne tegyék tönkre a filmeket a nagyobb nézettség miatt! Rakják ki a 16-os karikát. Akkor is ugyanannyian fogják nézni! Csak úgy legalább még én is megmaradtam volna állandó nézõnek! Vagy ha erre képtelenek, akkor bojkottáljuk a csatornájukat! Ne nézzük! (A TV2 úgyis kezdi lenyomni már!)

ui.: És a legszemetebb a részükrõl, hogy a honlapjukon nem találtam semmilyen fórumot, amin könyöröghetnék, szidkozothatnék, mert ugye, ott vannak a moderátorok!

Üdvözlettel:

Cs.G.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

moderátor 2007.06.13. 17:36:23

Chuck Norris olyan kemény, hogy a homárt is kanállal eszi!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2007.06.25. 12:32:14

Ki a rákot érdekel a TV, évek óta nincs jó műsor.

PostModern 2007.09.10. 17:50:04

Csáknoriszt meg legalább nyolcvanadszorra vetítik.
süti beállítások módosítása