A XX. század végének pestise a kenyerekbe és péksüteményekbe kevert tömegnövelõ-habosító anyag, ami miatt a zsemle ma már lényegében egy vastag héjú kis amorf lufi. Botond Óbudán találkozott az adalékanyag rémisztõ hatásával. Alant az áldozat levele. Ha Ön ismer olyan pesti péket, ahol szilárd anyagból készül a kenyér és rokonsága, írja meg nekünk! Ha összejön egy listányi, rögtön kitesszük.
Üdvözlet!
Pár napja kinéztem az óbudai piacra, ott biztosan jobb a pék, mint a közelben. Mire hazaértem, ez maradt a pogácsából: egy nagy kráter! Szerintem önmagáért beszél. Botond
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.