Tékozló Homár

Hasad a hajnal a magyar kötöttrobot-iparban

Gabi/Robotbolt

2006.02.22. 10:06 | szily | Szólj hozzá!

Ha nekünk is volt egy kis részünk egy puha és rokonszenves könnyûipari ágazat magyarországi elterjesztésében, akkor marha boldogok vagyunk. Ha nem, akkor is eléggé. Gabi ugyanis azzal keresett meg minket, hogy beindította gyapjú alapú robotikai vállalkozását.

Az árak jutányosak, ezer és háromezer között kapható a fonalgépember darabja mérettõl függõen. Élõben még nem láttuk Gabi modelljeit, de ebben a mûfajban talán nem lehet nagyot hibázni. Imhol Gabi levele a linkkel, sok szerencsét az üzleti élet tengerén és még bõvebb modellválasztékot!

Kedves Homár!

A férjemnek Karácsonyra kötöttem egy Kötött Robotot. Nagyon tetszett neki, de másoknak is, akiknek megmutattuk. Ezen felbuzdulva szívesen kötnék másnak is; persze hivatalos fizetõeszközért cserébe. Tudnál segíteni abban, hogy a honlapom címe eljusson a Kötött Robot-imádó közönséghez? A cím: http://kotott-robot.extra.hu/index.html

Köszönöm, Gabi

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása