Tékozló Homár

Az év optikai jelensége

Falfestés

2006.02.23. 22:43 | szily | Szólj hozzá!

Fogalmam sincs, hogy ez új, vagy Yoko és Paul együtt festették, mindenesetre a legszebb dolog, amit 2006-ban a családtagjaimon és egy 6 hónapos ír terrieren kívül láttam. Aki elõször meri megmutatni egy magyar mesterembernek, hogy ilyet szeretne a nappaliba, és túléli az esetet, mindenképpen számoljon be az élményeirõl!


A képek egyetlen tanulsága, hogy kurva nagy térben kell lakni. Ha megfogadtuk a tanácsot, nem kell más, mint egy karton grafitceruza és egy raklap puha radír, és már tervezgethetjük is a saját optikai trükkünket. Tökéletes, bár kegyetlen vicc, ha egy részeg estén behatolunk kilengésre hajlamos barátunk lakásába (õ legyen a részeg, ez fontos), aztán felfestünk egy olyan vonalkombinációt, amibõl egy bizonyos ponton állva összeáll Szíjártó Péter arcképe.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása