Tékozló Homár

Nálunk is kapható a szárított marhacafat

Beef Jerky

2006.02.23. 13:39 | szily | komment

(Az alábbiakat munk írja, de technikai okokból szily látszik odafönn.)

Egy élelmes forgalmazó rájött, milyen nagyszerû ötlet száraz húscafattal kereskedni, így mostantól nem kell titokban beef jerkyt csempészni Amerikából. Egy Homár-olvasótól kaptuk a fülest, hogy a Váci utca - Régiposta utca keresztezõdésénél található delikátboltban kapható a függõségre hajlamosító nyers marha. Azonnal odarohantunk megnézni, így van-e.

Megtaláltuk a jerkyt, ami nem a hagyományos lapos száradvány. A lapok helyett finom, szikkadt falatkákat rejt a tízdekás csomag. Borsos, natúr és terijakis ízesítést vettünk jó drágán, darabonként 699 forintért. Az eladónõ szerint most vezetik be a magyar piacra, kóstoltatás is lesz, érdemes odaszokni. A jól értesült jerky-rajongó Homár-olvasó szerint a Bazilika elõtt található Negro bárban is kapható a cafat. Ott nem jártunk, de ha igaz, valaki számoljon be, hogy ott milyen van!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása