(Az alábbiakat munk írja, de technikai okokból szily látszik odafönn.)
Egy élelmes forgalmazó rájött, milyen nagyszerû ötlet száraz húscafattal kereskedni, így mostantól nem kell titokban beef jerkyt csempészni Amerikából. Egy Homár-olvasótól kaptuk a fülest, hogy a Váci utca - Régiposta utca keresztezõdésénél található delikátboltban kapható a függõségre hajlamosító nyers marha. Azonnal odarohantunk megnézni, így van-e.
Megtaláltuk a jerkyt, ami nem a hagyományos lapos száradvány. A lapok helyett finom, szikkadt falatkákat rejt a tízdekás csomag. Borsos, natúr és terijakis ízesítést vettünk jó drágán, darabonként 699 forintért. Az eladónõ szerint most vezetik be a magyar piacra, kóstoltatás is lesz, érdemes odaszokni. A jól értesült jerky-rajongó Homár-olvasó szerint a Bazilika elõtt található Negro bárban is kapható a cafat. Ott nem jártunk, de ha igaz, valaki számoljon be, hogy ott milyen van!
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.