Tékozló Homár

A passzív dohányzás is szopó

2006.03.01. 12:30 | jackyll | 1 komment
Túl sok újat nem lehet a témához hozzátenni, de azt a szlovák Soria & Grey ügynökség teljesen frissen teszi. A helyi rákellenes liga Golden Drum-dobogós újsághirdetései szerint a dohányosok épp a közvetlen környezetükben élõkkel szivatják be a mérges gázokat.

A Homár alapvetõen tojik rá, ki mit nyom magába, csak tényleg oldják meg már vhogy a nikotinosok ezt a dolgot füstmentesen vagy szkafanderben v mittomén, mert rohadtul unalmas minden parti/sörözés/míting után csírátlanító kabinba feküdni, a kiégetett ruhákról és kifolyt szemekrõl nem beszélve. Hajrá nanorobotok!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Finchel · http://greensmoke.hu 2011.09.10. 08:17:22

Megoldás: elektromos cigaretta. Ki-ki kedvére kezelheti a nikotinfüggőségét, de legalább a kifújt párával nem mérgezi a többieket. Nekünk bevált.
süti beállítások módosítása