Tékozló Homár

Leértékelt vs. Akciós

Interspar/Leértékelés

2006.03.07. 10:54 | szily | Szólj hozzá!

Ez igen! Még hogy nincsenek szenvedélyes fogyasztók Magyarországon. Polcse egyszerûen elképesztõ. Képes volt többször visszamenni egy Intersparba – mi itt buktunk volna el – rengeteget fotózni, aztán válogatni, megírni, html-ezni és zippelni, mindezt azért, mert az áruházban olyan élelmiszereket áraztak le, amiknek aznap-másnap-harmadnap lejárt a szavatosságuk. Szerintünk ez a világ rendje, de Polcse szenvedélyét nézve talán tévedünk? Olvassa el Ön is, aztán írja meg a véleményét!

Pár napja a kõbányai Intersparban tejet akartam venni. Megtetszett egy akciós kínálat, de azért rutinból megnéztem, mikor jár le. Az annyuk tejesköcsögit! Aznap járt le. Azért vesz az ember dobozos tejet este 8-kor hogy aznap megigya? Nem! Hazasomfordáltam egy nem akciós ajánlattal.

Ma ismét tejre szomjaztam. Ismét megláttam egy akciós tartós tejet. Megnéztem mikor jár le: 3 nap múlva. Vérszemet kaptam és végignéztem 2-3 sort az áruházban. Döbbenetes, hogy 10 perc alatt egymagam nem kevés szinte lejárt szavatosságú terméket találtam az élelmiszerek közt.

A holnapután lejáró kuglóf (03.08):

A holnap lejáró teavaj (03.07):

És a szintén holnaputánig kitartó körözött (márc. 08):

Íme a kontroll-csoport: a soká' lejáró körözött nem akciós, csak a holnapután lejáró... (márc. 29)

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása