Tékozló Homár

Hétfõ reggeli szórakoztató használati utasítás

Nyeles felmosó

2006.03.13. 00:00 | szily | Szólj hozzá!

Hogy kicsit jobban induljon ez a jégkorszaki hét, egy meleg, párás vidékrõl érkezett használati utasítást mutat be önöknek a Homár. Egy tajvani nyeles felmosórongy angol nyelvû használati utasításáról van szó, ami annyira vicces meg trágár, hogy az már gyanús. De mi hiszékenyek vagyunk, mert úgy sokkal jobban el lehet szórakozni.

Olvassák el Hicudzsi levelét, benne a nyomtatvány magyar nyelvû fordításával!

Kedves Homár!

A mellékelt mop használati utasítás egyenesen Taiwanról érkezett hozzánk egy magyar barátunk jóvoltából.

A magyarra ültetést hivatásos, a családhoz tartozó mûfordító segítségével végeztük, hadd legyen teljesen hiteles, bár némelyik kifejezéssel õ sem tudott mit kezdeni. :)

Különösen tipp

Ez a mop pamut lesz*patja keményen, nem használhatja azonnal, kérjük áztassa a vizet benn, használatát tegye puhítás után.

Bejelentések: 1 Ez a termék kerüli a napfényt, visszasüllyed a sötétbe sütkérezni, minden használat után kérjük, tartás csak a megfelelõ mennyiségû vizet kényelmi okokból egy más alkalmi használatra, tudja biztosítani az íny pamut mennyiségét. 2 Például ne használja három napon keresztül, az íny pamut azt termeli, hogy nehéz lesz b*szni, ha szükség van újra használni, kérjük, áztassa be a vizet, használatát tegye puhítás után.

Jó szórakozást kívánunk! Hicudzsi

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása