Tékozló Homár

Pályázatfigyelõ Homár - Mozgászínházzal a liposzómákért

Kultiplex/Alternatívreklám-fesztivál

2006.03.13. 00:00 | szily | Szólj hozzá!

Ízlelgessék a kifejezést: alternatív reklámfilm. Mozgászínházzal a liposzómákért? Betéti kamat depressziós rímekben, elhangolt gitárokkal? Majd kiderül május közepén. A Kultiplexben ilyenekbõl rendeznek ugyanis fesztivált, amire akár Ön is küldhet egy (akárhány), legfeljebb 2 perces filmet. A dolog – Para-Kovács Imre szép szavaival – olyan, mint a homoszexuális sorozatgyilkos: a maga nemében a párját ritkítja.

Reméljük nem olyan lesz, mint az ARC mozgóképes szekciója. Íme a felhívás, hátha most kerül elõ a Kiskunság Spike Jonze-a.

ZSILETT – vágd rövidre !

Alternatív Reklámfilm Fesztivál 2006 a Kultiplexben

Ha nincsenek problémáid a bifidusz eszenzisszeddel, és eszed ágában sincs mosóport váltani, sem hitelt felvenni, Nem hoz lázba a lakásban használható elektromos illatfelhõ készülék, sem a legújabb hajnövesztõ, fényesítõ, regeneráló balzsam. Nincsenek vizelési vagy merevedési problémáid, és a nehéz napokon sem vagy lehangolt, de még a hajad sem korpásodik; akkor ez a hirdetés téged is érdekelhet

Csinálj mást ! Csinálj jobbat ! Csináld máshogy !

Mit?

2006-ban megrendezzük az elsõ Alternatív Reklámfilm Fesztivált.

Várunk minden olyan merész videó amatõrt (és profit), aki képes farkasszemet nézni a média könyörtelen reklámdömpingjével és alkotni olyan reklámfilmet, amilyet még maga sem látott.

Miért?

A legtöbb ember elégedetlen a mai tévéreklámokkal, hogy sablonos, szájbarágós, unalmas, erõltetett, ízléstelen, lehangoló, kiábrándító, vagy elavult

Most alkalmat adunk, hogy megmutasd: Lehet ezt másképp is !

Mikor?

2006. május 13. A maximum 2 perces munkák beküldési határideje május 6.

Hol?

Kultiplex Mozi, Bp.1092 Kinizsi utca 28. mozi@kultiplex.hu

Lehet ezt másképp is ?(!)

Te hogy csinálnád ? Ereszd el az agyad.

Szóval pénzt nem adnak. Mi szóltunk, de nyilván nem mindenki olyan anyagias, mint mi. Nyomják a piros gombot, mulatni alarunk!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása