Tékozló Homár

Esztergált pöcs után esztergált fej

Turn Your Head/Pirolette

2006.03.14. 11:35 | szily | Szólj hozzá!

Volt már olyan, hogy részegen feküdt a padlón és egy centirõl bámulva rájött, hogy valami mélyebb kapocs fûzi a koloniál asztal lábához? Na, ezt az élményt ötvözheti az Escher-grafikák nézése közben tapasztalható enyhe tarkótáji borzongással, ha megrendeli a turnyourhead.com termékét, az esztergált sziluettet.

A nagyszerû szolgáltatás lényege, hogy a fogyasztó a mellékelt utasításoknak megfelelõen odaáll a meszelt fal elé és lefotózza-lefotóztatja a sziluettjét, amit feltölt az online megrendelõlapra, pár hét múlva pedig megkapja a román Bonanza bútorcsalád távoli unokaöccsére hajazó, esztergált izét. Ami az Ön sziluettjét adja ki. Lehet A,) simán nézegetni; B.) ráhelyezni az arcunkra, ekkor pont paszentos; C.) mögé rakni lámpát, így az arcélünk ijesztõ méretben a falra vetül.

Utóbbi funkció kisgyerekünk megfegyelmezésére ideális. A vizuális trükk ára szerdáig 150 dollár, ami erõs 30 rugó, utána 250 dollár. Az eljárás Tom Beshara találmánya, a tárgyat kívánságra megcsinálják dióból, cseresznyébõl, vagy juharból is.

Via boingboing

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása