Tékozló Homár

Idézzük föl a hetvenes évek legendás rendetlenségét!

Dorothee Maurer Becker/Utensilo

2006.03.15. 22:29 | szily | 1 komment

Csodálatos, még a Homárnál is régebben, 1969-ben született plasztik izét találtunk az eBay-en: a post írásakor egy (1) eurón állt egy eredeti Dorothee Maurer Becker-féle Utensilo. Hogy mi ez? Mondjuk egyfajta polc, mindenféle tárgyak tárolására. A következõ képen mindenféle tárgyakkal megtöltve látható, így jobban el tudják képzelni, hogy mutatna a nappaliban.

Szóval ilyen az Utensilo, a rendetlen fogyasztó álma, amit a Vitra remake formájában ismét piacra dobott, 300 dolláros, vagyis 65000 forintos áron. Az újragyártott modell mérete 95,25 centiszer 67,3 centi, vagyis jó nagy és nagyon mûanyag, ami nekünk még annál is jobban tetszik. Az eBay-en kínált példány viszont nem remake, hanem egy eredeti, és amint látható, valamivel kevesebb tárolóbugyor van rajta, így lehet, hogy kisebb is. A pontos méretet az eladó sajnos nem írta meg.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása