Tékozló Homár

Esemény utáni információ

Máv/Online információ

2006.03.16. 14:50 | szily | komment

A Máv lassan lekörözi a Magyar Postát szerencsétlenségben, pedig a maguk módján igyekeznek. Például válaszolnak a fogyasztói emailekre, mondjuk azokra, amik egy adott járat indulásáról érdeklõdnek. Minden nem jöhet persze össze, úgyhogy tíz órával a vonat indulása után, de ez sokkal jobb annál, mintha egy atomháború után lennénk, elektromos áram, pótdíjas gyorsjáratok és fogászati szûrõvizsgálatok nélkül. Alant a sztori és a levelezés.

A Máv Zrt. ügyfélszolgálata. Komolyan mondom nevetséges. Mintha nem lett volna sürgõs. Tegnap gondoltam felhívom a Mávot, hogy nincs-e késés, okulva a hetfõi történésekbõl... Persze ahogy azt az átlag láma utas elképzeli. Folyamatos sikertelen próbálkozás után (sajnos minden ügyintézõnk foglalt...) feladtam. Utána jött az isteni szikra: írjunk emilt. Hátha válaszolnak. Válaszoltak. Tegnap fél háromkor küldtem el a levelet. DÉLUTÁN. Válasz idõpontja: ma hajnal 03:51. Ehh több mint 13 óra kellett a szerencsétleneknek, hogy lekanyarintsanak 2 sort, melyben kioktatnak a pontos indulásról és még akad benne egy csöppnyi elgépelés... Ennyi idõ alatt 3 szor kiveszik egy búgós kocának a vakbelét is...

Viszont van egy plusz pont a Mávnak vagyis a kalauznak, aki a lent említett vonaton teljesített szolgálatot. Történt ugyanis, hogy az elõttünk elment vonat elütött valakit Sülysáp és Tápiószecsõ között. A kaller körbement és mindenkinek mondta, hogy késünk és ezért vagyunk ilyen lassúak... Hm ilyenkor mûködik az informálás, felsõvezeték-szakadásnál nem?

From: XY Sent: 2006. március 14. 14:22 To: informacio@mav.hu Subject: kerdes Importance: High

Tisztelt Mav!

Erdeklodnek, hogy kell-e szamottevo kesesre szamitani ma a Budapest-Bekescsaba vonalon. Illetve a 19:10-kor indulo vonat (Budapest-Bekescsaba) a szokasos rend szerint kozlekedik-e?

Koszonettel: XY

From: MAV Informacio mavdirect@mavrt.hu To: xy Subject: RE: kerdes Date: Wed, 15 Mar 2006 03:51:32 +0100

Tisztelt XY!

Természeti dolgok miatt nincs semmilyen fannakadás. Az Ön által említett vonat 19.15-kor indul egyébként, és minden nap közlekedik.

Tisztelettel: M=C1VDIREKT

-----Original Message-----

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mtibee 2010.01.12. 21:46:20

A harmadik hely még kiadó, tessék kommentelni! Kíváncsi vagyok, mikor téved ide újra valaki... :)
süti beállítások módosítása