Tékozló Homár

California Über Alles - A májas víz a hónap sztárja

K9/Vizek

2006.03.20. 00:14 | szily | Szólj hozzá!

Nagy öröm más kontinensen lakó Homár-olvasóval levelezni, fõleg ha a Hónap Hülye Termékérõl ad hírt nekünk. A San Diego-i Imre Dávid nélkül talán sosem ismerkedünk meg a Marha ízû Csatornavízzel, a Csirke ízû Vécévízzel, a Máj ízû Pocsolyavízzel és a Bárány ízû Slagvízzel. Igen, ezek akár online is megrendelhetõ (hét és fél dollár per négy palack), vitaminokkal és ásványi anyagokkal dúsított vizek.

És nem is az legviccesebb bennük, hogy kutyáknak készültek, hanem az, hogy a gyártó K9 Water Co. (amelynek weboldala egyben elnyerte a Hónap Legjobb Fejléce címet is, gratulálunk) tök komolyan megpróbálja elmagyarázni, hogy a vitaminozott víz fogja biztosítani domesztikált emlõsállatunk életfontosságú vitaminbevitelét. Mi már az emberboltokbanl is sátánian röhögtünk az új divaton, a vitaminozott, valami túl kis adagban használt aromával egészen gusztustalanná tett vizeken. Tudják, amiknek olyan ízük van, mint a rothadó Kádár-kor megédesítésére szánt, ízesített patronnal készült szódának. Végtelenül szar.

Itt van Imre Dávid levele, ha valaki megrendelné a cuccot a kutyájának, kérjük tüdõzze le és írja meg nekünk az élményeit!

Haliho, Itt elek San Diego-ban es egy erdekes termekre hivnam fel a figyelmeteket. Ittatok mar marha izu vizet? Talan a maj-izu jobban hangzik? Vagy netan a budi-viz hogy hangzik, mint marketing fogas? Es a csirke meg barany? Kuldom a linket. Ime egy nyero cikk lehetoseg egy ritka erdekesnek es gusztustalannak tuno termekrol. Udvozlet: Imre David San Diego, CA

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása