Tékozló Homár

Modern népnevelés a csonkolt Kelemen Annával

Bratz/Popcsaj

2006.03.20. 11:06 | szily | Szólj hozzá!

Drága Homár!

Az életre nevelés, a másság elfogadása fontos, és ezt a gyermekeknek is meg kell tanítani. De amivel hétvégén találkoztam azért már inkább durva... Drága lányom kiharcolt a egy Bratz babát, mert az olyan jó, ami egy elkurvult Barbihoz hasonlít: felpumpált ajkak, trendi cumok, Kelemen Anna is megirigyelné egyszóval.

No az ilyet laza 7000 forintért osztogatják a Játékszigetben. A sokkoló mégis az volt, amikor a lányom be akarta vinni magával a fürdõkádba és ehhez le kellett vetkõztetni a babát. Ugyanis a csizma alatt csak két csonk volt! Ez alapból két gondolatot ébreszt bennem: 1) azt akarja tanítani a gyerekeknek hogy kis testi hibával is lehet rocksztár, 2) a 200 forintos fröccsöntés már drága lett volna. Mellékelek képeket mert a ti kedvetekért direkt lefotóztam! Üdv:

Dan

Kedves apuka, drága Dan!

Az egyes számú üzenetet minden álságos korrektkedés nélkül vállalhatónak tartjuk. Nézzen végig a magyar popélmezõnyön, gyakorlatilag minden tagja ezt a tézist támasztja alá. Éppen ezért külön propagandababára nem is lett volna szükség. A kettes pont prózai, fantáziátlan, ezért valószínûleg igaz. Amúgy is milyen nehéz lenne egyenként felhúzogatni a csizmácskákat egy anatómiailag kábé korrekt lábfejre.

Mi Homárok már csak mennyiségi alapon is lábfetisiszták lennénk és csinos tojócsövünkre, no meg duzzadó bukszánkra tekintettetl meg is volt nekünk a magyar könnyûzenei élet színe-java. Így saját tapasztalatból állíthatjuk, hogy Zoránnak és Baby Gabinak pont ilyen lábfeje van. A többiek nevére nem emlékszünk.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása