Tékozló Homár

A neont a LED váltja le?

Mule Lighting/LED-Flex

2006.03.21. 11:48 | szily | Szólj hozzá!

A Homár évek óta a LED-ek bûvöletében él, mert a horgász fejlámpák a diódák beszerelése óta egy töltéssel pár éjszaka helyett egy egész évig mûködnek, a fényük meg szebb, ráadásul nem fókuszált, így nem riasztja el a képzeletbeli halakat. Majdnem ugyanennyire rajongunk a neonért, fõleg ha Ázsiában található és út menti bódékat világít meg. De ennek talán vége.


Az amerikai Mule Lighting ugyanis piacra dobott egy hajlékony csõ formátumú, a neonhoz hasonló fényerejû, viszont sokkal tartósabb LED-es fényforrást, az izgalmas nevû LED-Flexet. Az ostobán antiliberális magyar törvényhozók figyelmébe ajánljuk, hogy az egyik elsõ referenciamunkájuk az itt látható, önkényuralmi jelképpel díszített étterem-hajó volt Louisville-ben, Hunter S. Thompson szülõvárosában.

De a termék alkalmas egészen nagy házak díszkivilágítására is, ami hatalmas perspektívákat nyit, amennyiben Magyarországon valaha is épülnek egészen nagy házak.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása