Tékozló Homár

Összeesküvés-elmélet delux: Bilincselésre játszik Ferihegy

Ferihegyi reptér/Késõ órák

2006.03.21. 00:00 | szily | Szólj hozzá!
Csak hogy megmutassuk, hová vezet a nemzet megosztása és az ember-ember közötti bizalmatlanság, nem beszélve az ember-vállalat közötti gyûlöletrõl. Olvasónk, Réci szerint nem véletlenül késnek az órák Ferihegyen, hanem mert így meg lehet bilincselni egy rakás autót.

Olvasónk persze nem látott a saját szemével villámbilincselést, de el tudja képzelni. Annyira, hogy stoppert vitt magával a parkoláshoz. Ön szerint ez vészes bizalmatlanság, vagy bõven belefér, hogy összejátsszanak? Elõfordult már Önnel, hogy a várótermi óra szerint pont idõben ért a kocsijához, de azt már mozgásképtelenné tették a gonoszok?

Olvassa el Réci levelét!

T. Homár!

Pár napja Ferihegy repülõterének 2/A termináljához sodort a sors. Kissé elszontyolodtam, látva a parkolási díjakat a terminál elõtt, de jó okom volt rá, hogy ott álljak meg a közelben, így fél órányi aprót dobáltam bele a parkolóórába. 23:00 és 23:30 közé meg is kaptam a jegyet. Elindítottam a stopperemet, és bementem a várócsarnokba. Idõnként ránéztem a csarnokban elhelyezett órákra, és vártam. A terminálban az óra 23:20-at mutatott, amikor ránéztem a stopperemre is. A stopperem szerint viszont már csak 7-8 percnyi idõm maradt, hogy visszaérjek a kocsihoz. Tehát a benti órák 2-3 percet késnek a parkolóórákhoz képest. 2-3 perc pedig elég idõ egy kerékbilincs felszereléséhez. Végülis valamibõl élni kell, de talán ez nem etikus.

Réci

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása