Tékozló Homár

Beteg lámpák minden árfekvésben

2006.03.22. 13:07 | jackyll | komment
Társasági embernek vallja magát, és imádja összezavarni ismerõseit? Antiszociális és mihamarabb el akarja riasztani látogatóit? Akárhogyis, igazán szofisztikált nonverbális eszköztár áll rendelkezésére pusztán otthona fényviszonyainak variálásával. Csúcskategóriás ajánlatunk ez a trófát mintázó lámpa az Unicától. Az áttetszõen zselészerû akrilgyanta szarvasfõ beszélni nem tud, színét sem váltja sajnos, ellenben sújtó ára van 3950 dollár magasságában (870 ezer huf and counting - Zsigmond, elég már!).

Szintén az Unicánál találtuk ezt az 2951 dolláros árát (650 khuf) durván meghazudtolóan prosztó külsejû, enyhén homároid asztalilámpa- csokrot. Irodista lelkületû csillárfanok kiélhetik rajta minden rejtett perverziójukat, hiszen összesen 16 darab lámpát forgathatnak és húzogathatnak kedvükre.

Mértékletesebb irodaaddiktok alig 20 dollárból (4500 huf) csillapíthatják elvonási tüneteiket ezzel a jelölõtû-lámpával. Bizony megesik, hogy esténként felcsap az iroda hidege utáni honvágy, ilyenkor jól jöhet ez a 19x39 centis, kék-zöld-piros-narancs kiszerelésben kapható asztali lámpa. Méretébõl és árából adódóan ajándéktárgynak is ideális, ha épp gonoszul a hónap dolgozójának jutalmazása lenne az aktualitás.

A végére hagytuk a legjobbat, mert sajnos még nem kapható. A gumimacilámpák biztos befutók lesznek 2006 legbetegebb fényforrása díjára, hiszen külsõre és tapintásra is épp olyanok, mint édesipari õseik, azzal a különbséggel, hogy seggükben ledek világítanak. A 18x10 centis macik tragédiája, hogy méretükhöz képest darabonként 125 dollárért (28 ropi) kicsit húzós, féltucat reálisabb lenne ennyiért.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása