Tékozló Homár

Pizza Hut, az olcsójános

Pizza Hut/Olaszkolbászos akció

2006.03.22. 11:24 | szily | Szólj hozzá!

Don B. nyála is elcsöppenne arra a falmellékien nyelvészkedõ trükkre, amirõl Burgonya számolt be a Homárnak. A tettes a Pizza Hut, ami képes arra az ostobaságra, hogy az akciós pizzára fele annyi kolbászt rakjon, mint ugyanarra a pizzára, amikor nem akcióban adja. És tudják, mivel indokolják mindezt? Hogy az olaszkolbász egyszer egybe, egyszer meg külön van írva. Ahogy az egyszeri gyomorperforált sekrestyés mondta, dugják fel maguknak a pepperónit. Sztori alant.

Kedves Homár!

Ma a méltán népszerû Pizza Hut-tól rendeltem ebédet, és megakadt a szemem az akciós olaszkolbászos pizzán, amelyet a megszokott 1575 forint helyett 1099-ért hirdetnek. Mikor rendeltem egyet, az eladó készségesen tájékoztatott róla (feltehetõen a beérkezett reklamációk miatt), hogy ezen a pizzán fele annyi olaszkolbász található, mint az étlapon szerepló "olaszkolbászos" pizzán, de plusz 299 forintért (tehát összesen 1398 forintért) már valóban az étlapon szereplõ összeállítást hozzák ki. És így spórolhatok 177 forintot!

Közelebbrõl tanulmányozva az étlapot, kiderül, hogy a címlapon mosolygó pizza alá sortöréssel van felírva a név (olasz kolbászos), és a hozzávalók között "olaszkolbász" szerepel, míg az étlapon a pizza neve egyben jelenik meg (olaszkolbászos), és a hozzávalók között "dupla adag olaszkolbász" jelenik meg.

Az az egészben a tragédia, hogy erre az egészre, illetve ennek a levélnek a megírására fél órám ment el, és szerintem az se érzi jobban magát, aki mindezt elolvasta. Az aprólékos kicsinyességnek ez a foka viszont mélyen megrendítõ.

Üdv! Burgonya

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása